jjenniferpettersson

Alla inlägg under januari 2012

<3

Av Jennifer Pettersson - 16 januari 2012 21:21

People say: Life isn't hard, but it's not easy either..

 I wonder; WHAT IS IT THEN??

 I ask myself in the morning - are you willing to live today? (But I don't find any answers). Echo echo echo. Life takes us one by one. 
We live as everything is okey... (The world will come clearly, and we all will die as legends)... Yea so I've been told... And when everything is crashing down, when we're not okay - Who is there to save us?. Many people are blessed with God.. Someone or something they believe in.. But the rest of us, we shall burn... I don't believe in God, and I don't believe the THING will save us, or something else
- when the world is falling down. WHO WILL SAVE US?!
Nu semla med mami, <3

Av Jennifer Pettersson - 15 januari 2012 18:24

Sitter och försöker plugga lite i alla möjliga ämnen just nu, behöver verkligen det. Men som tur är har jag musiken som muntrar upp lite iallafall! Kommer några låtar här!






+ massa annat skit, lite techno osv, orkar inte länka alla, ha de! :) 

Av Jennifer Pettersson - 15 januari 2012 11:17

Kan väl börja med att säga godmorgon. Idag skulle jag och Veronica ha åkt snowboard, men eftersom det snöar så mycket så tar vi det någon annan dag istället. Men istället för snowboard tänkte vi hitta på någonting annat istället, typ sitta inne och snacka eller något, haha.


Sen kom jag och tänka på att dom flesta människor är väldigt bortskämd. Vi har våran familj och våra vänner som vi älskar och dom älskar oss. Sen kanske någon blir sjuk eller dör, då vill vi också dö.. Jag menar, vi har ju fortfarande hur många som helst som älskar oss kvar, vi borde lära oss att vända oss till dem istället för att ta livet av oss, för det skulle bara göra saken värre för alla andra. Tänk då på alla människor som inte har varken mat, vattn, kläder eller någon som älskar dem. Det finns femåringar som bor ensam på gatan och letar mat i soporna.. Det är riktigt hemskt.. Lev för dom som älskar oss, och dom som inte längre finns, det behöver dom.  



     




  

Av Jennifer Pettersson - 15 januari 2012 00:34

Tjenatjena! Är ganska trött just nu, funderar på och lägga mig i sängen och kika på någon film med min kära syster. För ett tag sen kollade vi på Tin tin, hela familjen, mysigt och rätt kul. Det är egentligen ingen vidare barnfilm med tanke på att dom super å röker typ hela tiden, men fortfarande lika kul, ahaha ;) 

Men nu tänkte jag borsta tänderna sen lägga mig , natti snyggingar! <3


 

Av Jennifer Pettersson - 14 januari 2012 20:18

Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag var i skolan hela dagen fram till tjugo över två, och efter det åkte jag till Hudiksvall, och jag kan inte blogga från telefonen. Men kan ju brätta lite av vad vi gjorde nu, eller hur? Ja det kör vi på! 


Först var vi i skolan, som sagt. Efter det tog jag och Veronica bussen till Hudiksvall för att gå på bio. Men eftersom bion inte började förns klockan nio så fick vi roa oss lite själva först! Så vi gick omkring på stan, Veronica köpte tre tröjor och sen kikade vi lite till efteråt. Efter det gick vi till skutan för att leta efter en kompis till Veronica men han var inte där. Istället var det någon annan där, som jag verkligen inte ville se, så vi gick. Men när vi kom till kiosken så kom han efter, ge upp förfan, är inte rädd för dig eller dina vänner. DRA! Men iallafall. Efter han hade lekt tuff och gått iväg så gick vi till tågstationen för att få lite värme. Vi satt där, sen gick vi en sväng igen.. Och sen tillbaka, haha! Jag passade på att ladda mobilen medan jag ändå hade chansen, och sen kom Karin, Hanna och någon vän till dom, och det visade sig at vi skulle på samma bio, så då hade vi några att vara med också. Vi gick och åt, sen dansade jag och veronica inne på busstationen, hihiih. Sen vart klockan halv nio så vi gick till bion och satte oss. När bion nästan var slut fick jag ett sms från någon helt oväntad att jag skulle gå ut ( eftersom vi inte hunnit ses innan ), så när filmen var slut gick jag ut, höll på å svimma osv osv.. (a) Världens finaste person, seriöst. Ajaj. Sen sov jag hos veronica och hade fett med skoj!


 


Idag har jag inte gjort ett skit mer än att vart ute me veronicas hund, städat och lyssnat på musik, soft.

Så nu väntar jag bara på att min kära syster kommer hem så kanske jag får den äran att dela säng med henne inatt också, haha.. Jaja, bloggar kanske mer sen, hoppas ni får en fet lördakväll!


   


Love you sistah! <3



Av Jennifer Pettersson - 12 januari 2012 15:22

Tjenare! Nu har jag precis ätit, klär på mig för att gå ut till stallet och mocka åt mamma medan hon och pappa roar sig i Sundsvall, snällt va?!   Jaja, idag har jag varit i skolan, vart riktigt besviken på en vän, men orkar inte bry mig mer. Vill inte bli osams med ännu fler människor nu, orkar verkligen inte! Jag älskar dig, fast jag vart så arg och ledsen, men du måste ju förstå varför..


När mamma och pappa kommer hem ska jag färga håret om mamma orkar. Och den här gången fick det bli svart serru !   Skriver mer när jag kommer in från stallet, hoppas att ni alla har det bra och mår super! Puss.     

Av Jennifer Pettersson - 11 januari 2012 10:39

Tjenatjena! Sitter på svenska/SOn och jobbar religion nu. Jag och lisa känner oss lite sådär sugna på lunch nu, men tiden går så SEEEEGT! Idag blir det pannkaka till lunch också..   


 


Jaja, tänkte bara visa att jag levde, skriver seeen, chiao!

Av Jennifer Pettersson - 10 januari 2012 22:39

Tänkte bara säga godnatt, för imorgon är det skola och jag vill vara pigg.. Åtminstone första dagen i skolan, resten går inte vara annat än slö på. Men jag har bestämt att jag SKA sköta skolan bättre, när jag inte tränar ska jag plugga & fixa dehära nu, måste tänka på betygen. Usch.. Jaja, natti!

Ovido - Quiz & Flashcards