jjenniferpettersson

Alla inlägg den 15 januari 2012

Av Jennifer Pettersson - 15 januari 2012 18:24

Sitter och försöker plugga lite i alla möjliga ämnen just nu, behöver verkligen det. Men som tur är har jag musiken som muntrar upp lite iallafall! Kommer några låtar här!






+ massa annat skit, lite techno osv, orkar inte länka alla, ha de! :) 

Av Jennifer Pettersson - 15 januari 2012 11:17

Kan väl börja med att säga godmorgon. Idag skulle jag och Veronica ha åkt snowboard, men eftersom det snöar så mycket så tar vi det någon annan dag istället. Men istället för snowboard tänkte vi hitta på någonting annat istället, typ sitta inne och snacka eller något, haha.


Sen kom jag och tänka på att dom flesta människor är väldigt bortskämd. Vi har våran familj och våra vänner som vi älskar och dom älskar oss. Sen kanske någon blir sjuk eller dör, då vill vi också dö.. Jag menar, vi har ju fortfarande hur många som helst som älskar oss kvar, vi borde lära oss att vända oss till dem istället för att ta livet av oss, för det skulle bara göra saken värre för alla andra. Tänk då på alla människor som inte har varken mat, vattn, kläder eller någon som älskar dem. Det finns femåringar som bor ensam på gatan och letar mat i soporna.. Det är riktigt hemskt.. Lev för dom som älskar oss, och dom som inte längre finns, det behöver dom.  



     




  

Av Jennifer Pettersson - 15 januari 2012 00:34

Tjenatjena! Är ganska trött just nu, funderar på och lägga mig i sängen och kika på någon film med min kära syster. För ett tag sen kollade vi på Tin tin, hela familjen, mysigt och rätt kul. Det är egentligen ingen vidare barnfilm med tanke på att dom super å röker typ hela tiden, men fortfarande lika kul, ahaha ;) 

Men nu tänkte jag borsta tänderna sen lägga mig , natti snyggingar! <3


 

Ovido - Quiz & Flashcards